Атака дронів
20.06.2024 13:16

Україна продовжує завдавати ударів по паливно-енергетичній інфраструктурі Росії. У ніч на 20 червня українські безпілотники атакували нафтобазу в селищі Енем в Адигеї, внаслідок чого почалася пожежа. Про це повідомив губернатор регіону Мурат Кумпілов, пише The Moscow Times.

«О 6-й ранку пожежно-рятувальними підрозділами спалах був повністю ліквідований. Площа пожежі становила близько 400 квадратних метрів. Постраждалих та погрози для мешканців немає», — написав Кумпілов у Телеграм-каналі.

Нагадаємо, ще одна нафтобаза опинилася під ударом у Тамбовській області.

«Сьогодні рано вранці сталася бавовна і загоряння резервуару на території Платонівської нафтобази. <…> До ліквідації наслідків залучено сили територіальної підсистеми РСНС, у тому числі пожежно-рятувальні підрозділи від МНС Росії», — повідомив губернатор регіону Максим Єгоров.

Також, за його словами, у Первомайському муніципальному окрузі області було виявлено залишки ще одного дрону, який «розірвався» у повітрі.

«Постраждалих немає. У регіоні вжито всіх заходів для забезпечення безпеки», - уточнив Єгоров.

За даними Міноборони РФ, всього за ніч було перехоплено та знищено 15 безпілотників: шість над Адигеєю, по три над Брянською областю та Краснодарським краєм та по одному над Ростовською, Білгородською та Орловською областями.