Обстріли
20.06.2024 14:40

Понад 160 обстрілів за добу, одна людина загинула та двоє поранено. Про такі наслідки російських атак на Херсонщині інформує Національна поліція України.

Зазначається, що минулої доби російська окупаційна армія вчергове атакувала Херсон, населені пункти Херсонського та Бериславського районів.

ОбстрілОбстріл

"З реактивних систем залпового вогню військові рф били по Ольгівці, в результаті ударів пошкоджено приватний будинок, постраждала 67-річна жінка. Упродовж доби війська рф обстрілювали з артилерії та атакували безпілотниками Дніпровський район Херсона. Після обіду окупанти вдарили з артилерії по недіючому нині торговельному центру, там виникла пожежа. В результаті атаки 31-річний чоловік отримав мінно-вибухову травму, контузію, множинні уламкові поранення тулуба й кінцівок, його 51-річний батько від отриманих травм помер у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Гуляйполі Запорізької області окупанти цілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю поліції. Окрім поліцейського екіпажу, в транспортному засобі перебувала 61-річна жінка, яка зважилася на виїзд до більш безпечного місця.