Бавовна в Криму
21.06.2024 08:59

У тимчасово окупованому Севастополі місцеві мешканці повідомили про масовану атаку БпЛА. Повітряну тривогу в окупованому Криму зареєстрували навіть українські монітори – вона тривала більше години у ніч на 21 червня. Близько опівночі почали повідомляти про вибухи у місті.

Проросійські пабліки заявили про роботу ППО у місті. Відбій небезпеки для Криму пролунав у 0:25 – на той час повідомили , що "загальна кількість збитих українських БПЛА більше 27".

"БПЛА лише відволікаючий маневр, подивимося, що розвідували натівські літаки. Полетить на нас, мабуть, вже скоро. Хлопці у повній готовності", – писали у пабліках Крима.

За версією проросійських пропагандистів, дронова атака "створювала шумовий фон і змусила системи ППО працювати на межі своїх можливостей", щоб розрядити боєзапас. А вже після атаки БПЛА росіяни начебто чекають прильотів ракет ATACMS або українських "Нептунів".

За іншою їх версією, "нинішня атака спрямована не проти систем ППО, з яких С-300 і С-400 обстрілюють Україну", а "направлена на ураженням стаціонарних об'єктів, таких як аеродроми, Кримський міст чи кримські ТЕС".

Бавовна в Криму

Також цікаво, що роспропагандисти, які вже не памятають, що шапки палають саме на злодіях, заборонили наближатися до фрагментів БПЛА, бо "їх обладнано таймер-детонаторами".

У свою чергу місцеві мешканці не лише поскаржились на вибухи і "бавовну", але й повідомили про пожежників та машини швидкої допомоги.

Нагадаємо, ситуація в місті Часів Яр у Донецькій області та навколо нього "надзвичайно важка", є втрати. Військових 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила передислокували в цей район міста для посилення оборони.