Обстріл
24.06.2024 14:40

Російські терористи вдарили трьома авіабомбами по цивільній інфраструктурі Харкова, є загиблі та поранені. У Національній поліції розказали про наслідок влучань у вихідні.

обстрілобстрілобстріл

"Внаслідок влучань загинув 73-річний чоловік, ще 11 громадян отримали тілесні ушкодження. Серед постраждалих – двоє підлітків", - йдеться у повідомленні.

«Знову серед дня. Знову у вихідний день. Ми вже зробили аналіз. Субота і неділя, на жаль, зараз найнебезпечніші дні, тому що більшість людей перебуває на вулиці. Відповідно, ворог намагається нанести більше втрат», - повідомив начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

обстріл

У Холодногірському районі бомба влучила на територію приватного домоволодіння. Зруйновані будинки, господарчі споруди, зайнялася пожежа. Загинув місцевий мешканець, 11 громадян отримали травми. Двоє знаходяться у тяжкому стані.

Один з боєприпасів поцілив у приміщення школи в Шевченківському районі міста. В однієї людина гостра реакція на стрес. У багатоповерхівках, що розташовані поруч, пошкоджені фасади та вікна.

Раніше повідомлялося, що у Харкові після удару авіабомби загинула пасажирка тролейбуса.