Завали
29.06.2024 08:34

У Дніпрі тривають пошуково-рятувальні роботи в пошкодженій ворожим ракетним ударом багатоповерхівці, повідомляє ДСНС України.

Ударудар

"Станом на ранок 29 червня загинула 1 особа, постраждало 12 людей, з них - 1 дитина. Врятовано 2 людей. В одному з під'їздів зруйновано квартири з 8 по 11 поверхи. Пошкоджено 11 автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Як уточнює Національна поліція, серед постраждалих — немовля та вагітна жінка. У Дніпрі криміналісти відібрали у родичів зниклих безвісти матеріали для проведення ДНК-експертиз.

Також зазначається, що ліквідовано пожежу на площі 150 кв. м. Вивезено 190 т будівельного сміття.

Рятівникирятівники

Люди

До проведення робіт від ДСНС залучено понад 100 рятувальників та 35 одиниць техніки.

Мешканка зруйнованої ракетою багатоповерхівки, Аліса, розповіла, як пережила "приліт" у своєму будинку в Дніпрі. Дівчина каже, що вона дивом залишилася живою. Аліса в момент ворожої атаки була разом із дідусем та бабусею у квартирі. Під час тривоги вони вийшли до коридору, де їх застав вибух. Майже вся їхня квартира зруйнована.

Нагадаємо, вчора, 28 червня, російські військові нанесли черговий удар по багатоповерхівці у Дніпрі. Вкотре постраждало мирне населення. Люди опинилися під завалами. Одного чоловіка надзвичайники врятували з автомобіля - потерпілого засипало частинами понівеченого будинку.