Ракетна атака
08.07.2024 10:39

У понеділок, 8 липня, окупанти здійснили чергову атаку по Україні крилатими ракетами зі стратегічних бомбардувальників Ту-95. В деяких регіонах України лунали вибухи.

За даними Повітряних сил та моніторингових каналів, ракети заходили з півночі.

Перші ракети були у напрямку Чернігівської області, потім тримали курс на Київщину, а пізніше попрямували на Житомир. Моніторингові канали також писали, що ракети рухались в напрямку Черкащини, а потім тримали курс у Вінницьку область.

Про вибухи повідомляли як у Київській області, так і у Житомирі. Чи були вони зумовлені роботою ППО, чи прильотами, наразі невідомо.

Окрім цього, в Миколаєві також лунали вибухи. Перед цим повітряні сили повідомили про загрозу застосування ворогом балістичного озброєння з території тимчасово окупованого Криму.

Також в ніч проти 8 липня у Харкові прогриміли потужні вибухи. Перед вибухами в Харкові Повітряні сили ЗСУ зафіксували значну активність ворожої тактичної авіації на Сході та Південному Сході.

Нагадаємо, аби зірвати масштабні наступальні операції російських окупантів, країни Заходу повинні дозволити Збройним силам України бити західною зброєю по військових об'єктах на території Росії.