Аліса Мілано
10.07.2024 11:19

Зірка популярного серіалу "Усі жінки - відьми" Аліса Мілано відреагувала на черговий терор росіян.

Як відомо, сьогодні, 8 липня, держава-терористка Росія завдала низку потужних ракетних ударів по Україні. Зокрема, окупанти випустили понад 40 ракет по Києву, Дніпру, Кривому Розі, Слов'янську, Краматорську та Покровську. У столиці сталося влучання в дитячу лікарню "Охматдит". На жаль, кількість постраждалих та загиблих постійно збільшується. Рятувально-пошукові операції тривають.

Аліса Мілано

Так, на трагедію звернула увагу Алісса Мілано. Відома акторка у своєму фотоблогу опублікувала скриншот новини про руйнування "Охматдиту", де перебували маленькі пацієнти та лікарі. І у підписі додала смайлик у формі розбитого серця, висловлюючи свої емоції.

У коментарях українці щиро подякували Алісі за поширення правди серед іноземців.

  • Дякуємо за підтримку України! Дякую, що не мовчите!
  • Нападати на будь-що або на когось – це абсолютно жахливо. Це має закінчитися. Мої думки та молитви з українським народом. Благослови вас усіх Господь
  • Дякую за поширення того, що відбувається в Україні
  • Дякую за поширення. Будь ласка, продовжуйте пояснювати і нагадувати своїй аудиторії, що світ має об'єднатися і зупинити Росію і Путіна.

Нагадаємо, у складі 24 бригади імені короля Данила сформували батальйон «Характерники», який складатиметься з людей, що відбували покарання у вʼязницях і захотіли стати на захист держави.