Херсонська область
13.07.2024 15:22

Внаслідок нещодавнього ворожого обстрілу с. Благовіщенське (Приозерне) на Херсонщині загинула 72-річна жінка. Вона отримала травми несумісні з життям. Під час атаки жінка перебувала на вулиці, повідомляє начальник Херсонської міської військової адміністрації.

"Також закриту черепно-мозкову травму, осколкове поранення правого стегна та правої гомілки отримав 41-річний житель Благовіщенського. Під час обстрілу знаходився на вулиці. Пораненого доставлено у лікарню. Ще 58-річна жінка отримала осколкове поранення лівого плеча, травму грудної клітини та живота. Її стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Під час обстрілу перебувала на вулиці", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, до лікарні звернувся 61-річний херсонець зі струсом головного мозку. Травми отримав внаслідок нічного обстрілу середмістя.

Також повідомляється, що армія РФ вкотре атакувала Херсонську міську територіальну громаду з тимчасово окупованого лівого берега. На щастя без жертв. Але зруйновані житлові будинки та вибиті вікна.

Представники Херсонської міської військової адміністрації прибули на місце обстрілу, щоб з'ясувати, якої допомоги у першу чергу потребують потерпілі.

На відео - наслідки влучань ворожих снарядів у житлові квартали.

Нагадаємо, на Херсонщині рибалки кидком риби майже збили російський дрон.