Голосенюк Максим Володимирович
15.07.2024 16:13

У Полтавській області Миргородському районі налагодили виробництво мінеральних добрив сумнівної якості під відомі бренди. Виробництво не обійшлося без корумпованої складової в органах виконавчої влади та місцевої поліції де фігурує дехто Голосенюк Максим Володимирович 02.02.1980 р.н., передає "Відкрита Україна".

Слід звернути увагу, що маючи корумповані звʼязки в тому числі в керівництві поліції Полтавської області, Голосенюк М.В. не маючи підстав за станом здоровʼя, вирішив питання про зняття з військового обліку (виключений з обліку 19.06.2023 року за рішенням Полтавського ВЛК при Полтавському ТЦК), поставлений на облік в Полтавській ТЦК 09.09.2022 року. Голосенюк М.В. зробив бізнес також і на цьому питанні: з 2023 року він за послуги по виключенню з військового обліку отримував від громадян 8000$ до 10 000$.

Ще як стало відомо Голосенюк М.В. і на цьому не зупинився: він знайшов шпарину для перетину кордону військовозобовʼязаних, а саме за винагороду 4000$-5000$ з особи. Для цього оформлювали трудові договори як водія та лист від БО Благодійний фонд «Протягнуті руки». Особа у якості водія для перетину кордону за добу прибувала до пункту пропуску Угринів, де біля пункту пропуску знаходився автомобіль та в ньому лежала печатка для договору (який особа отримувала в електронному вигляді і повинна була брати із собою в роздрукованому кольоровому форматі). Надалі на цьому авто з цим пакетом документів особа перетинала кордон і залишала автівку.

схема шахрайства

схема шахрайства

Наразі Голосенюк М.В. скривається в Канаді у звʼязку з тим, що зібрав з людей близько 50000$ за свої послуги та невиконав їх, а може і не збирався виконувати, будучі звичайним ШАХРАЄМ!!!