Приват 24
19.07.2024 14:59

Українські біженці, які користуються послугами державного «ПриватБанку», скаржаться на труднощі з доступом до мобільного додатку «Приват24» та неналежну якість підтримки в онлайн-чаті, передає сайт Minfin, де користувачі банків можуть залишати свої відгуки та скарги.

У відповідь на скарги «ПриватБанк» опублікував алгоритм дій для вирішення цих проблем. Фінустанова запевняє, що клієнтам доступний надійний канал зв'язку з банком, зокрема через онлайн-чат на офіційному сайті.

«Для вас фахівці працюють 24/7 та з радістю допоможуть вирішити питання. Для зручності та заощадження вашого часу при зверненні до підтримки, рекомендуємо описати ваше питання у повному обсязі текстом та далі діяти за підказками бота, щоб підключитись до оператора», — зазначили у ПриватБанку.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 19 липня, в Україні та світі відбулися масштабні збої у роботі комп'ютерних систем, які використовують операційну систему Microsoft Windows разом із програмним забезпеченням CrowdStrike Falcon. Через глобальний технічний збій, постраждали оператори зв'язку, банки та авіакомпанії як мінімум у США, Туреччині, Німеччині та Австралії. Роботу призупинили аеропорт Берлін-Бранденбург, авіакомпанії Turkish Airlines, United Airlines, Delta Airlines та American Airlines. В Іспанії скасували всі польоти. Зараз відомо про 1078 скасованих рейсів по всьому світу.