Вибух
20.07.2024 08:22

Ввечері у п'ятницю, 19 липня, в низці областей України було оголошено повітряну тривогу через ворожу атаку. Росія в ніч на 20 липня атакувала Україну ракетами та дронами. Під ударом ворога були п'ять областей країни.

Зокрема, тривогу оголошували в Сумській області.

Так, російські військові атакували безпілотником типу "Шахед" об'єкт енергетичної інфраструктури в Конотопському районі Сумської області, повідомляє Сумська ОВА.

Сили ППО знищили один із ворожих безпілотників.

"Наслідки ворожої атаки ліквідуються. На місці працюють всі необхідні служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи", - йдеться у повідомленні.

Російські війська атакували також енергооб'єкт у Чернігівській області, розповів голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус у Telegram-канал.

"В ніч на 20 липня ворог наніс удар по об'єкту енергетичної інфраструктури у Чернігівській області", - розповів він.

Попередньо, за словами голови ОВА, це були безпілотники типу "шахед".

На місці працюють всі необхідні служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи.

Російські окупанти атакували Харківську, Полтавську, Сумську, Чернігівську та Київську області. Росіяни атакували дронами Київ. В одному з районів впали фрагменти БпЛА.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники вдарили по Харківщині. Вранці 19 липня атакували Чугуїв. На жаль, внаслідок обстрілу є поранені, зокрема, дитина у важкому стані.