Взрыв
20.07.2024 08:35

У Росії влада Ростовської області заявила про "масовану" повітряну атаку із застосуванням безпілотників. При цьому губернатор регіону спочатку розповів про нібито збиття понад 10 дронів, а вже вранці відзвітував про "знищення та перехоплення" засобами ППО аж 26 БПЛА цієї ночі.

При цьому російський чиновник стверджував, що ніхто не постраждав, а "до місця падіння уламків БПЛА виїхали аварійні служби".

Як уточнює "Кримський вітер", вибухи лунали у Ростовській області в районі військового аеродрому "Міллерово", там сталися пожежі внаслідок атаки безпілотників у регіоні. Крім того, під удар потрапила і нафтобаза.

Моніторингова група інформує про "прильоти" по цьому військовому летовищу в Ростовській області

"Кримський вітер" розповів про фіксацію пожеж у районі злітно-посадкової смуги та стоянок російських літаків на "Міллерово".

Зазначимо, що цей військовий аеродром розташований за 5 км на північний захід від міста Міллерово, яке відноситься до селища Долотинка. На цьому летовищі, за відкритими даними, базується 31-й винищувальний авіаційний полк з 1-ї змішаної авіаційної дивізії ПКС ЗС РФ.

Раніше повідомлялося, що дрони атакували нафтобазу в Ростовській області, там сталася пожежа.