Джо Байден
22.07.2024 08:38

Чинний президент США Джо Байден після виходу з президентських перегонів заявив, що “цілком підтримує” кандидатуру віце-президента Камали Гарріс.

Він також закликав демократів “перемогти Трампа”.

“Моїм першим рішенням як кандидата від партії у 2020 році було обрати Камалу Гарріс своїм віце-президентом. І це було найкраще рішення, яке я приймав. Сьогодні я хочу запропонувати свою повну підтримку і схвалення того, щоб Камала стала кандидатом від нашої партії цього року. Демократи — настав час об’єднатися і перемогти Трампа. Давай зробимо це”, – написав Байден.

Також Байден після замаху на Трампа звернувся до американців. За словами глави Білого дому, політика має бути ареною мирних дебатів, але аж ніяк не полем бою. Усі розбіжності він закликав вирішувати цивілізовано, біля виборчої урни.

Нагадаємо, президент США Джо Байден повідомив, що готовий взяти участь у нових дебатах з Дональдом Трампом, які мають відбутися у вересні. Нагадаємо, що Трамп заручився підтримкою достатньої кількості голосів для того, щоб балотуватися в президенти від республіканської партії.