Українські військові
22.07.2024 10:38

У Донецькій області на Торецькому напрямку росіяни просунулися відразу на трьох його ділянках – у Нью-Йорку, Залізному та біля Пантелеймонівки.

Про це повідомив український інформаційний ресурс DeepState, який нещодавно оновив свої інтерактивні карти.

Американський Інститут вивчення війни ISW у своєму черговому звіті наводить заяву російського військових блогера про те, що війська РФ просунулися на південь від шахти «Південна» та по вулиці Полтавській у східній частині Залізного. Звідси до східних околиць Торецька – близько трьох кілометрів.

Карта боїв

Інший військовий оглядач з РФ каже, що росіяни просунулися на глибину до одного кілометра у Нью-Йорку – це південніше Торецька.

Тим часом Генштаб ЗСУ у вечірньому своєму зведенні інформує, що на торецькому напрямку росіяни п’ять разів безуспішно атакували українські позиції поблизу Північного, Торецька та Залізного. Три атаки відбито, станом на 22.00 21 липня тривали ще два бойових зіткнення.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях готується проведення форуму "юг молодой" для ідеологічної обробки молоді. Очікується близько 800 учасників, а також приїзд російських пропагандистів, акторів та блогерів.