Атака РФ
24.07.2024 10:18

Росіяни тероризують Харківську та Донецьку області керованими авіабомбами. Зараз окупанти створили нову стратегію, яка є великою проблемою для ЗСУ.

Майор Збройних Сил України, заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Родіон Кудряшов розповів 24 Каналу, що російська армія діє по точках оперативного значення. Однак ЗСУ знайшли протидію цій тактиці ворога.

За словами майора ЗСУ, у ворога змінилась стратегія застосування керованих боєприпасів, таких як КАБ. Якщо раніше, перед початком Авдіївської оборонної операції, прерогативу у застосуванні КАБів мала дивізія та армія окупантів, то зараз використання таких боєприпасів є в оперативному порядку.

Тобто командири бригад та полків росіян можуть замовляти точкові удари по об'єктах не лише стратегічного значення, а й оперативного і навіть тактичного.

«Це є великою проблемою для Збройних Сил України, але ми виходимо з цієї ситуації», – підкреслив Кудряшов.

Майор ЗСУ розповів, що наші військові справляються з цією проблемою у форматі боротьби з навідниками, тобто з "птахами" оперативного значення "Орлан". Українські військові знайшли ключі від "проблемних дверей".

Нагадаємо, вночі 24 липня Збройні сили Російської Федерації атакували мирні міста України за допомогою БПЛА та балістичного озброєння.