Український курорт
30.07.2024 09:38

Для багатьох найпопулярніших курортів України зривається вже третій сезон. Багато місць, які раніше влітку важко поміщали всіх охочих відпочити, зараз виглядають покинутими.

Наприклад, до таких належить Щасливцеве, яке розташоване у Херсонській області. Кадрами звідти поділився телеграм-канал "Кримський вітер".

Зазначається, що в цьому місці через чисту воду і мілке море до вторгнення часто любили зупинятися сім’ї з дітьми. Однак, як можна помітити на ролику, зараз там можна зустріти лише кількох людей. Очевидно, це місцеві жителі.

"Русскій мір" на Арабатській стрілці перетворив курорт на безлюдне місце", — йдеться у повідомленні.

До початку російського вторгнення населені пункти на Арабатській стрілці входили до топ-10 найпопулярніших українських курортних напрямків.

Нагадаємо, що запустіння та розруха – це характерний маркер для всіх українських курортів, які опинилися в російській окупації. Подібна картина повсюдно спостерігається і в інших місцях, наприклад, у Кирилівці або в Залізному Порту.

Нагадаємо, згідно з геолокаційними кадрами, війська РФ досягли значних тактичних успіхів у районі Авдіївки, просунулися на південний захід від Донецька, а також повністю захопили агрегатний завод у Вовчанську.