Атака на Херсон
31.07.2024 08:19

На світанку 31 липня російські окупанти обстріляли передмістя Херсона з тимчасово окупованого лівого берега. Внаслідок атаки загинув 68-річний чоловік та постраждала 73-річна жінка.

Про наслідки воєнного злочину армії РФ повідомив у Telegram начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Чиновник уточнив, що тіло літнього чоловіка рятувальники витягли з-під завалів – під час обстрілу він дістав травми, несумісні з життям.

У жінки медики діагностували контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми. Їй надали необхідну допомогу на місці.

Нагадаємо, військово-морський експерт, оглядач журналу Defense Express Володимир Заблоцький розповів, що після того, як підрозділи Сил оборони були змушені залишити плацдарми у Кринках та Урожайному, ворог почав демонструвати намір форсувати Дніпро та вийти на правий берег. Проте це насправді нездійсненна місія, оскільки тут панує українська артилерія.

Нагадаємо, вночі, 31 липня, війська РФ здійснили одну з наймасованіших атак України ударними БпЛА за увесь час війни. Головною ціллю ворога став Київ.