Дональд Трамп та Камала Гарріс
03.08.2024 19:10

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп погодився на пропозицію телеканалу Fox News провести дебати з кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс 4 вересня. Про це пише Reuters.

Раніше Трамп відкинув пропозицію щодо дебатів, адже, за його словами, "він лідирує в опитуваннях", але через добу передумав.

У себе в соціальних мережах Трамп зазначив, що дебати відбудуться 4 вересня у Пенсильванії, на майданчику в районі, "який ще буде визначено".

Правила будуть схожі на правила дебатів із Джо Байденом. Водночас Трамп не відкидає можливої відмови Гарріс щодо цієї дати.

Зазначимо, що раніше Камала Гарріс заявляла, що готова до дебатів з Трампом після того, як Fox News запропонував дату 17 вересня. Однак згодом у штабі республіканця сказали, що Трамп не буде проводити дебати, доки Демократична партія офіційно не оголосить її кандидатом у президенти.

ОНОВЛЕННЯ о 19.10

"Ніяких 4 вересня, ніяких Fox News": Камала Гарріс заявила в твіттері, що Трамп виторговує для себе вигідні умови для дебатів (канал Fox News вважається прореспубліканським) і що вона буде чекати Трампа 10 вересня на телеканалі ABC.

Нагадаємо, США занепокоєні просуванням російських військ в Україні .

Раніше повідомлялося, що між Трампом і Гарріс виявлено цікаву зв'язок.