Ескулаб
05.08.2024 19:18

В мережу потрапили документи, в яких видно, що співзасновники компанії «Ескулаб» Мельник і Луговський під час спільної наради з регіональними керівниками філіалів віддають накази забезпечити, щоб всі платежі від пацієнтів проводились виключно готівкою. Мета цього не лише уникнути податків, але й вивезти гроші за межі країни. З моменту повномасштабного вторгнення злочинці вивезли з України понад 40 мільйонів гривень і продовжують це робити.

Заява по цьому випадку вже подана, але дій від відповідних правоохоронних органів немає. Пора вже зрозуміти, що ЗСУ та поліція — це не одне і те ж саме.

План був фінансово пограбувати мережу та продати її іноземним інвесторам, знищивши справу життя наївного Дядюшка, який залучив "горе партнерів" до свого бізнесу.

Поки одна частина бізнесу «Ескулаб» намагається дотримуватись плану, виплачуючи податки та підтримуючи армію мільйонами з доходу компанії, інша частина викрадає ці мільйонів з обігу.

Ці зловмисники руйнують економіку однієї з найбільших медичних лабораторій в Україні, що призводить до втрати сотень робочих місць і мільйонів податків. Якщо ми хочемо перемогти зовнішнього ворога, спершу потрібно впоратися з ворогами внутрішніми.

Коли Мельник дізнався, що Дядюшко перерахував кілька мільйонів гривень на рахунок українського фонду, який допомагає військовим, він висловився так:

— Ти що, українофіл?

Незабаром Мельник може дізнатися, що значить бути справжнім українофілом, коли хлопці, яким допомагав Дядюшко, завітають до нього.

Інформація про це вже передана до відповідних спецпідрозділів ЗСУ. На вулицях Львова їх не буде чекати нічого, крім презирства. Якщо ці рейдери здатні зупинити бізнес, то людей вони точно не зупинять. Їх тримають міцно і не відпустять.