Завали
31.08.2024 16:26

Сьогодні, 31 серпня, російські окупанти знову завдали удару по цивільній інфраструктурі України, атакувавши Харківську область.

О 14:55 російські військові вдарили по с. Черкаська Лозова, що під Харковом. Унаслідок атаки спалахнула пожежа в одному з будинків.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, повідомив, що постраждало вісім осіб. Семеро з них отримали легкі травми, а одна жінка перебуває в середньому стані.

Нажаль, пізніше він уточнив, що внаслідок атаки загинула одна жінка, дані про яку наразі встановлюються.

"На цю хвилину вже двоє загиблих", - написав Олег Синєгубов в Телеграм о 16.05.

Також повідомлялося, що у суботу, 31 серпня, щонайменше п'ять людей загинули через обстріл Часового Яру. Росія атакувала житлові будинки.

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося відео вчорашнього удару КАБом поблизу дитячого майданчика у Харкові. На ранок 31 серпня вже відомо про 97 постраждалих, з них 22 неповнолітні. У п’яти дітей стан задовільний, у 17-річної дівчини — важкий. За уточненими даними правоохоронців загинули 6 людей: дівчина 18 років, дівчинка 14 років, 74 років, жінка 73 років, чоловік 49 років та жінка, яку деблокували останньою, дані встановлюються.