дощ
02.09.2024 17:55

Завтра, 3 вересня, Україні слід готуватися до дощів і гроз, які охоплять частину території. Проте, більшість регіонів залишаться під впливом ясної та сонячної погоди.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, зазначивши, що "в Україні 3 вересня очікуються дощі, які можуть пройти на південному сході та в Криму. Ввечері дощі також можливі вздовж смуги від Рівненщини до Чернівецької області".

Найнижчі температури будуть у східних областях, а також на Дніпропетровщині і Полтавщині, де вдень прогнозують +26...29ºC. На решті території України температура підніметься до +29...+32ºC.

"У східних і центральних областях можливі пориви вітру до 15-20 метрів за секунду. Зниження температури очікується 4 вересня", — додала Діденко.

У Києві 3 вересня прогнозується суха погода з температурою повітря +29...+30ºC.

Також раніше синоптики відзначали, що середня місячна температура повітря в Україні у вересні очікується в межах 15-20 градусів (у Карпатах 13-14 градусів), що на 2 градуси вище від середньої норми.

Нагадаємо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливість отримати препарати безкоштовно або за деякою доплатою.