Укрзалізниця
03.09.2024 12:32

У ніч на 3 вересня росіяни навмисно здійснили масований обстріл об’єктів "Укрзалізниці". Незважаючи на це, жоден пасажирський рейс не було скасовано, повідомляє пресслужба УЗ.

"Зокрема, були атаковані інфраструктура та рухомий склад у Сумській та Дніпропетровській областях. На щастя, обійшлось без жертв", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вчора ввечері під ворожий артобстріл у Покровську потрапив будинок працівника Укрзалізниці - машиніста локомотивного депо. Саме з цього міста наразі залізничники організовують евакуацію мирного населення та вимушені працювати під постійними ворожими атаками.

Залізничник і його дружина, яка працівниця первинної профспілки отримали поранення та були доправлені до лікарні, повідомили в УЗ.

В пресслужбі зазначили, що жодного пасажирського рейсу не було скасовано.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару по готелю в Запоріжжі постраждала родина. Мати з сином загинули, батько з донькою отримали серйозні поранення.

Нагадаємо, у ніч з 2 на 3 вересня у Дніпрі пролунало декілька потужних вибухів. Пізніше стало відомо від військової адміністрації, що є пошкодження житлових будинків. На жаль, не обійшлося без жертв.