Атака на Кривий Ріг
04.09.2024 11:19

П’ятеро людей постраждали в Кривому Розі внаслідок влучання ракети в об’єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі пошкоджені понад 10 багатоповерхівок. Відомо про п'ятеро постраждалих.

Про це повідомив місцевий політик Олександр Вілкул.

«Від вибухової хвилі пошкоджені понад 10 багатоповерхівок. П'ятеро постраждалих, не тяжкі. Міський штаб допомоги людям (будматеріали, заяви на матеріальну допомогу від міста) розгортається у школі №103. Працюють усі аварійні, медичні та комунальні служби», – інформує Вілкул.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук оприлюднив додаткові подробиці.

«Через ворожий удар у Кривому Розі пошкоджено готель. Пʼятеро людей постраждали, жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік та 10-річна дівчинка. Вона була госпіталізована до лікарні», – написав Микола Лукашук у телеграмі.

Україна вночі та вранці 4 вересня Україна зазнала комбінованої атаки із застосуванням ракет та ударних дронів. Ракетами були атаковані Львів, Кривий Ріг, об’єкти в Чорному морі та інші локації.

Нагадаємо, кількість постраждалих внаслідок атаки РФ на Львів зросла до 23, серед них п'ятеро дітей. Показані наслідки атаки.