Погода
19.09.2024 16:21

Завтра, 20 вересня, в Україні очікується тепла та суха погода. Протягом дня температура повітря не перевищуватиме 26°C. Відзначатиметься мінлива хмарність без опадів, передає Укргідрометцентр.

мапа

Вітер буде північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температурний режим буде таким:

  • Вночі: 6-11°C, на півдні — 11-16°C.
  • Вдень: 21-26°C, у Карпатах — 17-22°C.

Поради на день:

  • Якщо плануєте провести час на вулиці, враховуйте, що температура вдень буде комфортною, але не забувайте про легкий одяг.
  • Увечері температура може знижуватися, тому можливо, варто взяти з собою теплий светр або куртку.
  • Вітер може бути досить сильним, тож нагадайте про сонцезахисний крем, особливо якщо будете перебувати під прямими сонячними променями.

Погода в Києві та області

Очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі буде близько 10°C, вдень коливатиметься між 22-24°C.

Що стосується жовтня та листопада, то жовтень, за прогнозом, буде теплішим на 2 градуси порівняно з нормою, а листопад — на один градус. Тенденції останніх років вказують на те, що початок осені в Україні, особливо її перша половина, буде типовою “золотою осінню” — сонячною, сухою та теплою. Значне похолодання слід очікувати в другій половині жовтня.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима і коли чекати перших заморозків та снігу.

Зазначимо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливість отримати препарати безкоштовно або за деякою доплатою.

Фото Олександри Буділки