Вибух
08:15

Безпілотники атакували Тихорецький район Краснодарського краю РФ. Місцеві жителі повідомляють про удар по складу з боєприпасами.

Про атаку дронів заявила місцева влада. У повідомленні йдеться, що два безпілотники були збиті силами ППО і РЕБ, проте “через падіння уламків одного з них виникла пожежа, яка перекинулася на вибухонебезпечні предмети, почалася детонація”.

Також зазначається, що проводиться тимчасова евакуація мешканців селища до найближчих населених пунктів. У Тихорецьку розгорнуть пункт тимчасового розміщення.

За попередньою інформацією, постраждалих серед мешканців району немає.

Згідно з даними Astra, удару завдано по складу з боєприпасами в селищі Кам'яний Тихорецького району.

Міноборони РФ заявило про знищення 101 безпілотника цієї ночі. З них 53 — у Брянській області, 18 — у Краснодарському краї, 5 — над територією Калузької області, по три БПЛА — над Тверською та Бєлгородською областями, по одному — над Смоленською, Курською областями та анексованим Кримом, а також 16 — над акваторією Азовського моря.

Раніше повідомлялося, що на Харківському напрямку українські військові із підрозділу “Гострі Картузи” за допомогою FPV-дрону знищили польовий склад боєприпасів російських окупантів.

Також ми писали, що вибухи на складі боєприпасів у Тверській області РФ спричинили землетрус.