пункт пропуску
10:52

З 23 вересня в пункті пропуску Корчова, що на в’їзді до Польщі, розпочнеться заміна асфальтного покриття. Це може призвести до ускладнень у русі та подовження часу очікування. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"За інформацією від польської сторони, з 23 вересня планується заміна асфальтного покриття у межах пункту пропуску «Корчова» на напрямку вʼїзд у Республіку Польща (виїзд з України) в зоні оформлення вантажних транспортних засобів. Це може спричинити ускладнення руху та триваліший час очікування. Попередньо, роботи триватимуть до початку листопада 2024 року. Просимо громадян врахувати інформацію та, за можливості, обирати інші пункти пропуску для перетину кордону", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» можливе ускладнення руху.

"Від 24 вересня розпочнуться роботи із заміни дорожнього покриття на смугах руху для вантажівок та паркінгах. Проводитимуться вони як на в’їзд в Україну, так і на виїзд. Попередньо, ремонтні роботи триватимуть до кінця листопада 2024 року. Просимо громадян врахувати інформацію під час планування подорожі та, за можливості, обирати інші пункти пропуску для перетину кордону", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу з боксу Олександр Усик був затриманий в аеропорту Кракова.