обстріл
14:12

У ніч на 21 вересня російські окупанти обстріляли ракетами Кривий Ріг. Троє людей загинули, зокрема дитина. Ще троє отримали поранення. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Також внаслідок ракетного удару горіли 2 приватні будинки. Понад два десятки осель пошкоджені, ще 2 – зруйновані. Понівечені школа, гараж та авто.

"Від пережитого жаху оговтується й Кривий Ріг. Фахівці обходять потрощені будинки – фіксують збитки. Працює штаб, у якому люди подають заяви на отримання допомоги від міста. Таких вже зо два десятки. Там же можна зігрітися, випивши чай чи каву. Видають і будівельні матеріали – плівку, шифер, ОSВ. Так мешканці зможуть хоч тимчасово закрити побиті дахи та вікна", - йдеться у повідомленні.

23 вересня у Кривому Розі буде оголошений День жалоби за загиблими.

"У понеділок, 23 вересня, у Кривому Розі буде оголошено день жалоби за загиблими внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки ворога. Вічна пам'ять загиблим, співчуття рідним та близьким, - повідомив керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Раніше повідомлялося, що внаслідок артобстрілу Марганця є поранені. Також ми писали, як війська РФ завдали ракетного удару по готелю у Кривому Розі.