Волноваська школа №7
16:32

Волноваський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 Волноваської міської територіальної громади потрапив до топ 5 найкращих закладів середньої освіти Донецької області. Не дивлячись на те, що навчаються діти в цій школі дистанційно. Інформація про це оприлюднена на освітянському порталі Education.ua.

Відповідно до інформації, розміщеної на всеукраїнському освітянському порталі Education.ua, Волноваський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 Волноваської міської територіальної громади посів 4 сходинку в Рейтингу найкращих шкіл Донецької області. Таким чином Волноваська школа №7 ввійшла до 5 найкращих в регіоні за середнім балом національного мультипредметного тесту (НМТ). Він у даного освітнього закладу склав 152,44 бали.

За словами керівниці відділу освіти Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Сєвіндж Борзенкової, це свідчить про високу спроможність дистанційної он-лайн освіти, бо наразі всі школи тимчасово окупованого міста Волноваха працюють саме в такому форматі.

Як повідомила в.о. директора школи №7 Яна Міллєр, цей високий рейтинг є результатом спільної наполегливої праці вчителів та учнів, а також свідчить про високу вмотивованість учнівської молоді.

Зазначимо, що за даними порталу Education.ua, найбільш високий рейтинг у Волноваському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 з наступних предметів: біологія (172 бали), українська мова (156,5 балів), географія (156 балів).