Втрати армії РФ
10:38

Битвою дронів у повітрі вже не здивуєш, але наші оператори БПЛА демонструють високий рівень майстерності у боротьбі з ворожими безпілотниками.

Про це повідомляє Defence Express.

Бійці взводу “Котики” 130-го батальйону територіальної оборони оприлюднили відео із дійсно унікальним випадком, коли ворожий розвідувальний дрон типу “Мавік” було збито за допомогою скиду з дрона – на видовищних кадрах помітно, як неймовірно влучним ударом російський дрон просто знесло, тоді як наш продовжить виконувати завдання або ж полетить назад до оператора.

Збиття дрона за допомогою скиду вимагає високої майстерності оператора дрона, і також банальної удачі, у тому числі пов’язаного з тим, щоб спіймати момент, коли ворожий безпілотник завис у повітрі, і також важливим фактором є, щоб він у момент удару не полетів кудись в сторону, бо уразити в русі таку ціль за допомогою скиду ймовірно неможливе завдання.

Нагадаємо, російські військові проводили наступальні операції на заході Запорізької області. Однак підтверджених змін на лінії фронту не зафіксувалося.