Вибух
12:35

Російські терористи завдали удару балістикою по Полтавській області ввечері 8 жовтня. Пошкоджено промисловий об'єкт. Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

Пошкоджено промисловий об'єкт

"Учора ввечері ворог атакував Полтавщину трьома балістичними ракетами. Є пошкодження промислового обʼєкта в області", - розповів він.

За попередньою інформацією, за даними голови ОВА, обійшлось без постраждалих.

Попередження про технічні вибухи

Крім того, Пронін попередив жителів регіону: "9 жовтня на території Диканської громади заплановані технічні вибухи. Якщо почуєте звуки вибухів, зберігайте спокій! Все буде Україна!"

Росія атакувала Україну

Російські війська знову обстріляли Україну з вечора 8 на 9 жовтня. Пізно ввечері 8 жовтня було зафіксовано вибухи в Полтаві та Кременчуці, а також повідомлення про швидкісні цілі, що наближалися до Полтавської області. Пізніше окупанти запустили дрони-камікадзе, через що тривогу оголосили в кількох областях, а в Київській області діяла ППО. Загалом по Полтавщині було випущено три балістичні ракети, а по Україні – 22 "Шахеди", з яких ППО збила 21, ще один, ймовірно, повернувся до РФ.

Раніше повідомлялося, що на Полтавщині внаслідок нічної атаки російських безпілотників уламки одного з них пошкодили адміністративну та виробничу будівлі на території промислового підприємства.

Також ми писали, що диверсанти намагались підірвати залізницю у Полтавській області.