Вибухи
14:12

У ніч на 10 жовтня Сили оборони України успішно атакували військовий аеродром "Ханська", розташований у республіці Адигея на території РФ. На цьому аеродромі перебували літаки Су-34, Су-35 та вертольоти Мі-8. Про це інформує прес-служба Генерального штабу ЗСУ. В районі цілі працювала російська ППО, зафіксовано займання.

"Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по аеродрому «Ханская», що в Республіці Адигея рф. Зокрема під удар потрапив склад боєприпасів, що розташований на території військового об’єкта. В районі цілі відмічалася робота ворожої ППО, зафіксовано займання. Відомо, що на аеродромі базувалися літаки Су-34 та Су-27. Більш детальна інформація щодо наслідків ураження уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдання виконано силами і засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

"Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони по важливих цілях збройних сил рф триватиме і далі", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Росії на межі між Калмикією та Волгоградською областю РФ впав навчально-тренувальний літак Як-130.