Рятівники
15:23

Кількість поранених після ворожого удару по приватному сектору Запоріжжя зросла до 6 громадян. З них – троє чоловіків, 2 жінки та 17-річна дівчина, повідомляє ДСНС України.

ЗапоріжжяЗапоріжжяЗапоріжжя

"Усі постраждалі отримали допомогу медиків на місці та від подальшої госпіталізації відмовилися", - йдеться у повідомленні.

Також у відомстві розказали, що загорівся один із пошкоджених приватних будинків. Вогнеборці ліквідували пожежу та зробили все необхідне для запобігання повторному займанню. Частково зруйновано 29 будинків.

В «Запоріжгазі» повідомили, що через ранковий обстріл Запоріжжя було пошкоджено газопроводи в приватному секторі. Фахівці обстежили постраждалі території, було виявлено пробиті та посічені труби, також численні витоки газу. Запах газу було чутно на вулиці. Наразі всі витоки – локалізовано.

Всього на ліквідацію залучалося 45 рятувальників та 9 одиниць техніки.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 10 жовтня, російські війська нанесли авіаудари по приватному сектору Запоріжжя.

Крім того, російські війська влучили по пʼятиповерхівці у Кривому Розі. Частково зруйновано дах будинку та сходову клітину в одному з підʼїздів.

Ми писали, що у ніч на 10 жовтня російські окупанти знову атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами різних типів. Сили протиповітряної оборони успішно знищили 41 дрон.