Ситуація на фронті
07:57

Російські загарбники продовжують тиснути на Сили оборони на сході нашої держави. Окупаційні війська РФ просунулися в Торецьку Донецької області. Є просування противника і біля кількох населених пунктів.

Про це повідомили аналітики проєкту DeepState.

"Ворог просунувся біля Невського, Водяного, Золотої Ниви, Приютного та у Торецьку", – йдеться у повідомленні.

Російські окупанти перетворили Торецьк Донецької області на руїни – місто нагадує безлюдну планету. Про це розповіла речниця оперативно-тактичного угруповання військ "Луганськ" Анастасія Бобовнікова. Вона наголосила, що у Торецьку не залишилося жодного цілого будинку. Також там немає укриттів – як для цивільних, так і для військових.

Тим часом ускладнюється ситуація навколо Часового Яру Донецької області. У DeepState розповіли, що ворог постійно намагається прориватися як у самому місті, так і обходити його. Також окупанти намагаються просочуватися в Часів-Ярівське лісництво.

"Скоріше за все, Часів Яр скоро почне все частіше з'являтися в медіа та обговореннях. Битва триває", – додали аналітики.

Нагадаємо, в Україні найближчими днями очікуються перші заморозки. Енергетики не вважають, що зниження температур призведе до відключень світла.