РФ атакує Торецьк
08:59

Російські окупаційні війська перетворили Торецьк Донецької області на руїни. У місті не жалишилося жодного цілого будинку, і укриттів для цивільних і військових. Це дає змогу ворогу займати нові райони.

Про це в ефірі телемарафону сказала Анастасія Бобовнікова, речниця оперативно-тактичного угрупування "Луганськ".

За словами військовослужбовиці, ситуація в Торецьку постійно змінюється, ворог продовжує штурмувати позиції Сил оборони.

"У Торецьку не лишилося цілих будинків. Нині місто більше нагадує безлюдну планету: жодних укриттів як для цивільних, так і для військових там немає і, на жаль, це дозволяє ворогу займати нові райони, це тактика випаленої землі", – сказала вона.

Крім того, російські військові застосовують у Торецьку звичну для них підлу тактику – перевдягаються у цивільний одяг, щоб підібратися до позицій ЗСУ.

За словами Бобовнікової, ворог продовжує зазнавати великих втрат на Торецькому напрямку, однак керівництво "обіцяє їм золоті гори".

"Вони там збільшують виплати по двохсотих. На жаль, звичайні Ваньки Росії купуються на це і радісно йдуть на контракт помирати в Україну", – додала речниця.

Аналітики проєкту DeepState у зведенні ввечері 14 жовтня повідомили, що окупаційні війська РФ просунулися в Торецьку Донецької області. Є просування ворога і біля кількох інших населених пунктів.

Нагадаємо, у результаті ракетного удару РФ по Миколаєву одна людина загинула, ще 11 постраждали.