ДТП
17.10.2024 12:07

У Чернігівській області сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода - загинула сім'я з дітьми.

Деталі аварії

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), ДТП сталася біля села Шевченкове, яке входить до складу Комарівської територіальної громади Ніжинського району.

Водій легкового автомобіля "ВАЗ" зіткнувся з вантажівкою "КамАЗ". У результаті цього зіткнення загинули всі, хто перебував у легковому автомобілі.

Загинула сім'я з дітьми

Жертвами аварії стали 29-річний водій автомобіля "ВАЗ", його дружина такого ж віку та їхні двоє дітей, які народилися в 2016 та 2024 роках. Від отриманих травм усі загинули.

Дії рятувальників

На місце аварії одразу прибули рятувальники та правоохоронці. Фахівці ДСНС працювали над ліквідацією наслідків ДТП та допомагали слідчим з'ясувати обставини цієї трагедії. Причини зіткнення наразі встановлюються, правоохоронні органи проводять розслідування.

Заклик до водіїв

У зв'язку з цією жахливою подією рятувальники та правоохоронці ще раз наголошують на необхідності суворого дотримання правил дорожнього руху. Трагічні наслідки ДТП ще раз підкреслюють важливість обережного керування транспортом, особливо на небезпечних ділянках дороги.

Раніше повідомлялося, що під Львовом зіткнулися автобус "Варшава - Одеса", вантажівка "Нової пошти" та кілька авто. Є жертви, 35 людей постраждали.

Також ми писали, що на Рівненщині автоцистерна з газом протаранила блокпост: загинув поліцейський.