Вибух
10:44

В ніч на 19 жовтня російські загарбники знову намагалися атакувати Київ дронами, але всі безпілотники були знищені силами ППО. Однак уламки пошкодили авто, фасад будинку, і є постраждала. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація (КМВА).

Повітряна тривога та робота ППО

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що повітряна тривога у столиці тривала понад три з половиною години. Сили оборони успішно знешкодили всі дрони, які загрожували Києву. Проте внаслідок падіння уламків було завдано шкоди.

Пошкодження і постраждала

У Дніпровському районі уламки дрона пошкодили фасад будинку, в результаті чого серйозне поранення отримала молода жінка. Вона постраждала через поранення нижньої кінцівки.

Крім того, у Дарницькому районі уламками: пошкоджено фасади кількох будинків, балкони, вибиті вікна; авто; незначні пошкодження зазнало приміщення одного з ресторанів; Також зафіксовано падіння уламків на відкритій території. Загиблих та постраждалих немає.

В.о. голови Дарницької районної адміністрації Микола Калашник уточнив наслідки атаки.

"Пошкоджено декілька автомобілів, фасадну частину багатоповерхівки, балконну раму і шибки однієї із квартир, дах будівлі закладу громадського харчування у різних мікрорайонах. Обійшлося без загоряння та постраждалих. На місцях працюють слідчо-оперативні групи", - написав він у Facebook.

Заклик до мешканців столиці

Начальник КМВА Сергій Попко звернувся до мешканців Києва з проханням уважно стежити за сигналами повітряної тривоги та користуватися укриттями під час небезпеки: "Бережіть себе", – підкреслив він.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін із посмішкою заявив, що готовий продовжувати війну з Україною.