Обстріл
12:03

У ніч на 23 жовтня Російська Федерація атакувала Черкаську область дронами, завдавши ударів по трьох районах регіону. Зокрема, у Черкасах пошкоджено будівлю автовокзалу, повідомляє голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець у Telegram.

Завдяки діям ППО, мобільних вогневих груп та засобів РЕБ було знищено 6 ударних безпілотників. На щастя, обійшлося без постраждалих, але зафіксовано руйнування.

обстрілобстріл

Черкаський район

У Черкасах дрони завдали удару по інфраструктурних об'єктах. Зокрема, пошкоджено будівлю автовокзалу. Рятувальники оперативно загасили пожежу. Крім того, пошкоджено адміністративну будівлю приватного підприємства та кілька автомобілів.

Золотоніський район

Уламки дронів пошкодили дах приватного домоволодіння.

Уманський район

Унаслідок падіння уламків дронів зруйновано приватний гараж та кілька автомобілів. Обстеження території триває.

Атака дронами

У Черкасах 23 жовтня пролунала серія вибухів під час повітряної тривоги. Дрони заходили групами, перша хвиля відбулася після 2:00, друга — після 7:00.

Нагадаємо, у ніч на 23 жовтня Російська Федерація (РФ) запустила проти України 82 безпілотних літальних апарати (БпЛА) з напрямків російських Приморсько-Ахтарська та Курська, а також керовану авіаційну ракету Х-31П із акваторії Чорного моря. Росіяни атакували Одеську область.