Рекорд
13:41

У Сполучених Штатах Америки український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників, повідомляє ДСНС України.

рекордрекорд

"На змаганнях World Firefighter Challenge Championship 2024 рятувальник із української команди разом із колегою з Флориди вразили всіх, встановивши світовий рекорд! Олександр Баран у тандемі з Макензі Бріггс під час кваліфікації пробігли дистанцію з вражаючим часом 1:09.91 в категорії чоловічого тандему 40-44 роки. Цей результат демонструє високий рівень підготовки, майстерності та командної роботи наших рятувальників!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Чемпіонаті світу World Firefighter Challenge Championship 2024, що проходить у Нешвіллі, США, команда рятувальників збірної України встановила два нових світових рекорди. Змагання розпочалися вчора, і вже в перший день українські спортсмени вразили всіх своїми досягненнями.

Ми також писали, що Національна збірна України посіла друге місце на чемпіонаті світу з бойових мистецтв комбат самозахист ІСО, здобувши 82 золотих, 56 срібних та 29 бронзових медалей.