Погода
17:55

У п’ятницю, 25 жовтня, на більшість території України встановиться здебільшого суха та прохолодна погода завдяки впливу антициклону, який продовжує панувати над країною. Проте погодні умови будуть неоднорідними, і в окремих регіонах можуть спостерігатися незначні опади.

Переважно суха погода

Синоптикиня Наталія Діденко повідомила, що антициклон забезпечить суху погоду на більшій частині України, створюючи комфортні умови для перебування на вулиці.

Вночі прогнозується прохолодна температура, яка вимагатиме теплішого одягу, але вдень, за словами Діденко, буде досить комфортно для тих, хто вдягнений відповідно до осінньої прохолоди.

"Антициклон, скрізь сухо, вночі холодненько, вдень, якщо ви по-людськи одягнені, комфортно", – зазначила вона.

Дощі у східних областях

Однак, за прогнозами синоптиків, погода на сході України відрізнятиметься. Близькість атмосферного фронту може призвести до невеликих дощів у східних областях. Місцеві мешканці мають бути готові до можливих опадів, хоча вони будуть короткочасними та незначними. На решті території країни дощів не очікується, і погода залишатиметься сухою.

Прогнози на подальші дні

Загалом, за словами Наталії Діденко, суха погода утримається і надалі. Періодично над Україною можуть з'являтися хмари або тумани, однак сонячні прояснення все ж будуть розганяти хмари і приносити ясніші періоди. "Надалі триватиме суха погода з періодичним набіганням або хмар, або туманів, але сонце все одно буде їх розганяти час від часу", – додала Діденко.

Очікується, що найближчими днями температурні показники залишатимуться на рівні звичних осінніх значень, без різких змін, тож варто бути готовими до прохолодних ночей і більш комфортних денних температур.

Прогноз погоди на 25 жовтня від Укргідрометцентру

"Мінлива хмарність. Без опадів, лише у східних областях вдень невеликий дощ. Вночі та вранці в західних, Житомирській, Вінницькій областях та у північно-східній частині туман. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, в західних областях близько 0°; вдень 9-14° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні країни до 17°", - йдеться у повідомленні.

погода

Нагадаємо, що з наближенням холодів і сезону вірусів особливо важливо підтримувати свій організм корисними продуктами. Ось чому варто звернути увагу на свіжу сливу з медом. Крім того, важливо пам'ятати, що, потужні антимікробні властивості часнику роблять його незамінним помічником у боротьбі з інфекціями, допомагаючи організму захищатися від хвороб та залишатися здоровим навіть у сезон застуд.

Також ми писали про смачний та корисний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і прагне схуднути.

Фото Олександри Буділки