Скандал: на Волині військовозобов'язаний напав на співробітника ТЦК

Вчора, 25 червня, військовозобов'язаний напав на офіцера ТЦК у Волинській області. Тепер йому загрожує до 5 років ув'язнення, інформує Волинський ТЦК та СП.

"В Шацьку військовозобов'язаний громадянин здійснив напад на офіцера групи оповіщення Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП під час виконання ним службових обов'язків", - йдеться у повідомленні.

На даний момент на нападника відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України.

"Відповідно до цієї статті, напад на службову особу під час виконання ним службових обов'язків є тяжким злочином і карається позбавленням волі на строк до п'яти років", - зазначають у ТЦК.

У військкоматі наголошують, що "махати кулаками потрібно на сході та півдні України", бо саме там ворог атакує Україну і намагається знищити українців.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку на співробітників ТЦК напали з газовим балончиком.

Нагадаємо, адвокат Андрій Карпенко пояснив, чи можуть чоловіки, чия жінка вагітна третьою дитиною, отримати право на відстрочку від призову до армії.

Зазначимо, нещодавно в інтернеті було опубліковано відео, у якому стверджується, що у Одесі військовослужбовці затримали громадянина для примусової доставки до ТЦК та СП. Одеський обласний ТЦК та СП Facebook дав пояснення у Facebook.

Раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва призначив максимальне покарання військовозобов'язаному, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.

Українцям порадили, що робити, якщо чоловіка силоміць забирають до ТЦК.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости