Напад
21.06.2024 14:20

У Луцьку трапився черговий скандальний випадок - сьогодні, 21 червня, на співробітників ТЦК та СП скоїли напад. На військовослужбовців напали з газовим балончиком, повідомляє на Оперативне командування "Захід" у Telegram.


Військовослужбовці, на яких напали, брали участь в АТО, а під час повномасштабної війни брали участь у бойових діях на Донецькому та Луганському напрямках, звільняли Херсонську та Запорізьку області.

Як зазначається, що після реабілітації бійці повернулись на службу в Луцький районний ТЦК та СП. На військових напали з газовим балончиком.

"Росіяни намагаються знищувати наших військових. А потім ті, хто змогли вижити, повертаючись додому отримують в обличчя газовим балончиком. Особи, які так героїчно кидались на діючих військових вже встановлені та понесуть жорстоке покарання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні оновили правила рекрутингу до ЗСУ.

Нагадаємо, адвокат Андрій Карпенко пояснив, чи можуть чоловіки, чия жінка вагітна третьою дитиною, отримати право на відстрочку від призову до армії.

Зазначимо, нещодавно в інтернеті було опубліковано відео, у якому стверджується, що у Одесі військовослужбовці затримали громадянина для примусової доставки до ТЦК та СП. Одеський обласний ТЦК та СП Facebook дав пояснення у Facebook.

Раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва призначив максимальне покарання військовозобов'язаному, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.