В мережі шириться скандал, пов'язаний з мобілізацією відомого шоумена

У мережі набирає обертів скандал, пов'язаний з мобілізацією відомого телеведучого та шоумена Володимира Остапчука, інформує sud.ua.

Інформацію про присутність Володимира Остапчука у супроводі поліції в одному з ТЦК столиці поширив музикант Віктор Байда. Вони зіткнулися 19 червня під час проходження військово-лікарської комісії.

Музикант зробив кілька селфі з телеведучим, хоча Остапчук, за його словами, просив не публікувати ці фотографії.

У своїй публікації Віктор Байда розповів, як вони разом з Остапчуком проходили ВЛК в поліклініці на Щербакова. За словами музиканта, Остапчук буд єдиним, хто проходив ВЛК у супроводі поліції та без черг. Після цього вони прибули до Шевченківського ТЦК.

Віктор Байда зазначив: «О 23:00 ми вже всі сиділи в автобусі чекаючи коли нас відвезуть в розподільчий пункт на ДВРЗ, всі окрім Володимира Остапчука». За словами музиканта, Остапчук отримав відстрочку на місяць.

На звинувачення Володимир Остапчук відреагував у своїх сторіс. Остапчук заявив, що інформація про те, що його якось зв'язки допомогли уникнути мобілізації під час проходження ВЛК та ТЦК, є неправдивою.

Остапчук пояснив, що у ТЦК він не оновлював дані, а ставав на облік (оскільки раніше виїжджав жити в Канаду, через що був знятий з обліку). 18 травня він отримав повістку для оновлення даних. І згодом з’явився до Шевченківського РТЦК та СП, де його перенаправили у Подільський за місцем прописки. Остапчук зазначив, що через черги не міг потрапити на прийом, тож поліції його направили у Шевченківський РТЦК, аби зафіксувати виконання вимог, де його знову направили в Подільський РТЦК.

Також Володимир Остапчук опублікував скріншоти відвідувань ТЦК у Подільському і Шевченківському районах для оновлення даних: 23 травня у Шевченківському РТЦК та СП, 15, 19 та 20 червня в Подільському РТЦК та СП.

«Ось і всі докази про те, що автор допису бреше. Окрім цього, автор допису спочатку розповів мені, що йому давали повістки на оновлення даних, але він не явився в ТЦК, а тому його піймали і привезли. А після того, як йому сказали, що він йде служити, він підбурював всіх телефонувати у поліцію і намагався будь-яким способом уникнути мобілізації. Ось відповідь на питання, чому він мобілізований. Ніяк не тому, що хтось рівніший», — підсумував Остапчук.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку на співробітників ТЦК напали з газовим балончиком.

Нагадаємо, адвокат Андрій Карпенко пояснив, чи можуть чоловіки, чия жінка вагітна третьою дитиною, отримати право на відстрочку від призову до армії.

Зазначимо, нещодавно в інтернеті було опубліковано відео, у якому стверджується, що у Одесі військовослужбовці затримали громадянина для примусової доставки до ТЦК та СП. Одеський обласний ТЦК та СП Facebook дав пояснення у Facebook.

Раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва призначив максимальне покарання військовозобов'язаному, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.

Українцям порадили, що робити, якщо чоловіка силоміць забирають до ТЦК.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости