Неочікувано: головний пропагандист РФ Соловйов запропонував відправити Путіна у відставку. ВІДЕО

Головний пропагандист, телеведучий Володимир Соловйов під час чергового ефіру свого авторського шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" на каналі "Росія-1" запропонував відправити Володимира Путіна у відставку.

Так, Соловйов запропонував відставку верховного головнокомандувача, посаду якого обіймає президент Росії Володимир Путін, як один із можливих заходів для розв'язання проблем на фронті.

"Мало просто посадити тих, хто провинився. Потрібно ще призначити тих, хто розуміє, як діяти ефективно, швидко та чітко. І неважливо, в якому вони будуть міністерстві та як їх будуть називати. Абсолютно неважливо, якого кольору кішка, головне, щоб вона ловила мишей. Давайте вже переходити до конкретних рішень. Якщо для цього необхідна відставка верховного, то... Як кажуть мої друзі, я розумію, не на мою зарплату приймати такі рішення, але давайте все-таки використовувати все найкраще, що у нас було з досвіду великих епох, і вирішувати тими методами, які необхідні тут і зараз", — сказав Соловйов.

Зазначимо, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень заявив, що наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України.

Зеленський повідомив, що Україна вже має план перемоги, він розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

У Офісі Президента назвали головні положення плану перемоги України. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розкрив деталі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости