Зеленський
15:37

Наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень.

«У нас не так багато часу. Наступні кілька місяців будуть вирішальними у цій війні - війні Росії проти України й усіх вас, тому що це війна Росії проти самої свободи. У нас мало часу, щоб визначити, яким буде її результат, і ми повинні його визначити — не Росія і не її криваві союзники», — наголосив глава держави під час виступу на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень.

За його словами, потрібно не втратити наступні кілька місяців у війні, щоб не ризикувати майбутніми десятиліттями.

Зеленський також нагадав, що Україна вже має план перемоги.

«І я презентую цей план Америці: президенту (США Джо — ред.) Байдену, Конгресу, обом кандидатам у президенти Камалі Гарріс та Дональду Трампу і всім нашим союзникам у світі. Я вірю, це стане нашим спільним досягненням заради свободи, без жодних компромісів коштом свободи», — підкреслив президент України.

Нагадаємо Володимир Зеленський заявив,що план перемоги України розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

У Офісі Президента назвали головні положення плану перемоги України. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розкрив деталі.