Ще 1250 окупантів успішно вирушили до пекла

В ніч на 25 вересня росіяни атакували Харківщину ракетою С-300 та трьома ракетами невстановленого типу, Одещину — чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69, а також дронами "Shahed", повідомляють Повітряні сили України.

Було знищено 28 ударних БпЛА та чотири ракети Х-59/69. Ще чотири безпілотники було втрачено локаційно в кількох регіонах України.

Протиповітряна оборона працювала в Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що Збройні Сили України ліквідували вже 646 400 військовослужбовців рф, 1250 – за останню добу.

Загальні втрати росіян на 944-й день повномасштабного вторгнення в Україну становлять:

Зазначимо, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень заявив, що наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України.

Зеленський повідомив, що Україна вже має план перемоги, він розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

У Офісі Президента назвали головні положення плану перемоги України. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розкрив деталі.

Запрошення України в НАТО є частиною Плану перемоги України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости