Росія атакувала Київ ударними дронами: що відомо?

У ніч на 28 вересня сили ППО знищили близько півтора десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву. БПЛА були ліквідовані як на підступах до столиці, так і на її території. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Це вже десята повітряна атака на Київ у вересні.

Російська армія знову використала ударні дрони, ймовірно, "Shahed", які були запущені з південного та північно-східного напрямків.

Дрони атакували місто кількома хвилями, а повітряна тривога у столиці тривала майже три години.

За попередніми даними, уламки впали в Оболонському районі, пошкодивши нежитлове приміщення. Інформації про постраждалих наразі немає.

Оперативні дані уточнюються.

Сергій Попко також вкотре нагадав киянам про необхідність дотримання правил безпеки під час повітряних тривог та користування укриттями.

Раніше повідомлялося, що унаслідок падіння уламків російських дронів у Печерському районі Києва сталося займання в житловому будинку. Попередньо, постраждала одна дитина.

Зазначимо, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень заявив, що наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України.

Зеленський повідомив, що Україна вже має план перемоги, він розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

У Офісі Президента назвали головні положення плану перемоги України. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розкрив деталі.

Запрошення України в НАТО є частиною Плану перемоги України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости