Міністр оборони США прогнозував, чим завершиться війна в Україні

Міністр оборони США Ллойд Остін висловив переконання, що війна в Україні завершиться шляхом переговорів, але наголосив на важливості продовження підтримки України. Про це повідомляють Fakty та пресслужба Пентагону.

«Нам необхідно знизити напруженість на Близькому Сході і знайти спосіб домогтися перехідного періоду в Україні. Ми продовжуватимемо підтримувати Україну, як ми вже говорили, і вони самі визначать, коли настане час сісти за стіл переговорів. Але, я вже говорив це раніше, цей конфлікт у якийсь момент закінчиться переговорами», - заявив він.

На зустрічі з Папою Римським обговорювали питання глобальної безпеки та підкреслили важливість мирних ініціатив у регіонах конфліктів, зокрема на Близькому Сході та в Україні.

Ллойд Остін висловив подяку Ватикану за його гуманітарні зусилля і наголосив на важливості подальшої співпраці для полегшення страждань постраждалих від воєн.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський зазначив, що результати президентських виборів у США, що відбудуться у листопаді, матимуть значний вплив на майбутнє України та її прагнення до НАТО. Він також акцентував на тому, що після виборів у США можливі три сценарії розвитку подій для України.

Президент США Джо Байден попередив, що Україна та її партнери зіштовхнуться з тяжкою зимою. Він закликав союзників продовжувати підтримувати Україну.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді, презентувавши п’ятиступеневий «План перемоги» з трьома секретними доповненнями. План покликаний забезпечити остаточну поразку Росії та повернення миру в Україну.

Раніше керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що План перемоги України містить чітке бачення кроків, які необхідно вжити для забезпечення справедливого та тривалого миру. План перемоги складається з військової та дипломатичної частин.

Володимир Зеленський підкреслив, що план перемоги розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости