Погода
23.12.2023 16:58

Завтра, 24 грудня, прогнозується невеликий сніг по всій території України. Згідно з інформацією від українського гідрометеорологічного центру, на півдні країни можливі дощі.

За повідомленням пресслужби, небо буде хмарним з періодичними проясненнями. На території України місцями прогнозується невеликий сніг, а на Закарпатті та Прикарпатті очікують помірні опади.

Вдень на південній частині країни можливі дощі. Також слід бути обережними на дорогах, оскільки в деяких місцях може виникнути ожеледиця.

Прогнозують західний та північно-західний вітер зі швидкістю 7-12 м/с. У західних областях нічні пориви вітру можуть досягати 15-20 м/с.

Температура воздуха очікується така:

на заході країни вночі від -4 до -1, вдень від 0 до +2;

на півночі очікуються температури від -4 до -1 вночі й від 0 до +1 вдень;

на півдні температура коливатиметься від -4 до +1 вночі і від +0 до +5 вдень;

на сході очікується температура від -4 до -1 вночі і від -1 до +1 вдень.

У Києві та області очікується хмарна погода з місцями невеликого снігу.

На дорогах можлива ожеледиця. Вітер буде західний, північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, із поривами. Температура в області вночі від -1 до -6, вдень від -2 до +3. У Києві вночі очікуються температури від -2 до -4, вдень близько 0.

Зазначимо, що синоптики прогнозують збереження плюсової температури в Україні до кінця грудня, з температурою від 0 до 6 градусів тепла вночі та вдень. На Різдво, 25 грудня, очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу, приблизно при тому самому температурному фоні. За уточненими прогнозами Укргідрометцентру, змін у температурному режимі до кінця грудня не передбачається.

Нагадаємо, що в Україні вперше відзначатиметься Різдво за новим церковним календарем, який набрав чинності 1 вересня. Внаслідок цього змінилися дати свят та проведення обрядів.