Путін
27.12.2023 21:28

Окупаційна адміністрація Запорізької області розпочала примусовий збір підписів на підтримку російського диктатора Володимира Путіна, повідомляє "Центр національного спротиву".

Зараз відбувається збір підписів на підтримку висування Путіна у кандидати на пост президента РФ. На тимчасово окупованих територіях України цей процес протікає примусово, оскільки більшість "голосувальних" пунктів працюють без черг. Паралельно відбувається залучення "виїзних бригад волонтерів" до держпідприємств та інших бюджетних установ, де працівників примусово змушують підписувати юридично недійсні документи. Весь цей процес планується завершити до кінця січня і має пропагандистський підтекст, спрямований на демонстрацію лояльності місцевого населення до диктатора Путіна.

Центр національного спротиву застерігає, що всі, хто допомагає у цьому процесі, понесуть відповідальність за підтримку міжнародного терориста. Також надається можливість повідомити про зрадників і колаборантів за посиланням.

Нагадаємо, що 8 грудня диктатор Путін оголосив свій намір вп'яте висуватися на пост президента. Перемога на виборах дозволить йому залишатись при владі щонайменше до 2030 року. Прессекретар Дмитро Пєсков впевнений у його переобранні з результатом понад 90% голосів.

Вибори відудуться з 15 по 17 березня 2024 року.

Тим часом у РФ оголосили про запуск кампанії "Росія без Путіна".