Атака
01.01.2024 08:19

Російські війська атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе сьогодні вночі, 1 січня. Про це повідомляє Telegram-канал голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Зазначається, що один із безпілотників потрапив у підприємство, викликавши загоряння. Голова ОВА зазначив, що пожежу ліквідували пожежники протягом години.

Лисак також повідомив, що понад півтори тисячі сімей у П'ятихатській громаді Кам'янського району залишалися без світла через безпілотника окупантів, який пошкодив лінію електропередач. Фахівці оперативно виїхали на місце події та провели необхідні заходи.

Росіяне атакували Нікопольщину. Вона перебувала під артилерійськими обстрілами. Загарбники випустили по районному центру понад десяток снарядів. Пошкоджені гімназія та 13 приватних будинків. Побиті 2 гаражі, газогони і електромережі.

Нагадаємо, що у новорічну ніч російські війська атакували територію України, випустивши кілька груп дронів-камікадзе типу "Шахед" з південного напрямку. Вибухи були чутні в Миколаєві, Херсонській області та районі Дніпра. Також Одесу та область атакували дронами-камікадзе, що призвело до загибелі та поранень. У Львівській ОВА також зафіксовано вибухи, що призвели до пожеж у музеї Шухевича та одному з гуртожитків.